• Gratis verzending vanaf €75,-
  • Voor 16:00 besteld, dezelfde dag verzonden
  • Volg ons op instagram @lou.ve.lee

Bootstock - Twinkle

Bootstock Bootstock - Twinkle

€83,96 €119,95

Productomschrijving

De Twinkle westernboots zijn een waar feestje. Iedere kleine meid wil deze in kast hebben staan.

Met het mooie sprookjesachtige, gouden design zijn deze basic boots de favoriet van Bootstock. Deze cognac kleurige cowboylaarzen zijn namelijk met iedere outfit te combineren.

Het mooie ster en maantje design, en de mooie decoratieve steek op de laars worden allemaal met de hand aangebracht.

Maat: 24
Schachthoogte: 19,5 cm
Schachtbreedte: 27 cm
Hakhoogte: 3,5 cm

Maat: 30
Schachthoogte: 22 cm
Schachtbreedte: 29 cm
Hakhoogte: 3,5 cm

Maat: 34
Schachthoogte: 24 cm
Schachtbreedte: 32 cm
Hakhoogte: 3,5 cm


Onderhoud en verzorging

U heeft prachtige leren laarzen gekocht. Daar wilt u natuurlijk zo lang mogelijk van genieten. Wij geven u graag onze tips om ze op de juiste manier te onderhouden.

  1. Het advies is om de laarsjes altijd voor gebruik in te sprayen met een vocht en vuil werende spay. Dit kun je maandelijks herhalen. Het zorgt ervoor dat vocht niet in het leer dringt en vuil makkelijk te verwijderen is.
  2. Draag bij voorkeur niet elke dag dezelfde laarzen. Vocht en bacteriën van uw voeten kunnen slijtage versnellen. Zo heeft u direct ook een goede reden om een extra paar laarzen aan te schaffen!
  3. Gebruik laarzenspanners. Op die manier kunnen de laarzen niet inzakken of deuken, wat schade kan veroorzaken. Geen laarzenspanners? Gebruik dan papier. Dit kan ook het overtollige vocht opnemen.
  4. Als de laarzen een behandeling nodig hebben, maak ze dan eerst schoon met een zachte borstel. Een harde borstel kan het leer beschadigen. U kunt ook een doek of spons met (zeep) water en / of witte azijn gebruiken. Zorg ervoor dat de laarzen schoon en droog zijn voordat u ze verder behandelt
  5. U kunt het leer behandelen met een leerconditioner, verkrijgbaar in zowel vloeibare vorm als in crème. Op kleur gebaseerde schoensmeer of crème is ook geschikt om de kleur van het leer te behouden.
  6. Wrijf de conditioner in met een zachte doek of spons. Laat het daarna goed intrekken. Overtollig vet kan worden verwijderd met een doek. Voor extra glans, kan een glansborstel gebruikt worden.
  7. Voor laarzen die gemaakt zijn van een leer die gekleurd is kunt u ook een leer crème met de desbetreffende kleur gebruiken. Dit kan de kleur weer op ophalen of kleine beschadigingen herstellen. 
  8. Om de levensduur van de laarzen te verlengen, kan één keer per maand de behandeling met een impregneerspray herhaald worden. Hiermee houdt u uw laarzen vuil- en vocht vrij.
  9. Voor het reinigen van de binnenkant kan een antibacteriële spray gebruikt worden.
  10. Wanneer de laarzen erg vuil zijn, verwijder het vuil dan eerst met een zachte borstel. Met een klein borsteltje, zoals bijvoorbeeld een tandenborstel kunt u de randen langs de zolen en de stiksels op de laarzen goed schoonmaken.
  11. Veeg vervolgens de laarzen af met een schone vochtige doek. Spoel de laarzen niet af onder de kraan, omdat ze dan te nat worden en er vlekken kunnen ontstaan.
  12. Als uw laarzen nat zijn, laat ze dan op kamertemperatuur drogen. Leer droogt uit door hitte, dus plaats leren laarzen niet naast een kachel, open haard of andere warmtebron. Verwijder de inlegzolen. De binnenkant kan doorgemaakt worden door papier in de laarzen te doen, dit neemt het vocht op.
  13. Zijn de laarzen vuil en kunnen ze niet meer schoongemaakt worden met bovenstaande tips? Gebruik dan een leervet of schoensmeer in een iets donkerdere kleur om de vlekken te verbergen.

 

Recente artikelen
    Inloggen

    Wachtwoord vergeten?

    • Al je orders en retouren op één plek
    • Het bestelproces gaat nog sneller
    • Je winkelwagen is altijd en overal opgeslagen

    vergelijk0

    Louvelee 4.9 / - 27 Reviews @ Google
    Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »